Доступність посилання

ТОП новини

Ситник припускає, що Жванію викликатимуть на допит після останніх заяв Онищенка


Артем Ситник
Артем Ситник

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник припускає, що після останніх заяв народного депутата Олександра Онищенка Давида Жванію викликатимуть на допит.

«Зараз в світлі нових заяв Онищенка також будемо викликати Жванію і також буде проводитися його допит», – сказав Ситник в коментарі Радіо Свобода.

Він також зазначив, що у НАБУ розглядають можливість проведення допиту Онищенка, який перебуває за межами України, по скайп-зв’язку.

Наразі Давид Жванія не відповідає на телефонні дзвінки Радіо Свобода.

Раніше Олександр Онищенко заявив журналістам програми «Слідство.інфо», що за місце у парламенті давав гроші Давиду Жванії, який на парламентських виборах 2014 року входив до керівництва виборчого штабу «Блоку Петра Порошенка».

Журналісти також показали інтерв’ю члена виборчого штабу БПП Артема Біденка, який підтвердив, що Жванія на виборах 2014 року вирішував непублічні фінансові питання президентської політичної сили.

Водночас після оприлюднення розслідування Біденко написав на своєму Facebook, що «вже давно спростувував коментар двохрічної давності, який знову використав в сьогоднішньому розслідуванні Дмитро Гнап».

«Я коментував чутки і мої слова фактично вирвані з контексту», –написав він.

У прес-службі Адміністрації президента заявили, що слова Онищенка «не відповідають дійсності, є вигадкою підозрюваного».

XS
SM
MD
LG