Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада вшанувала пам’ять загиблих на Світлодарській дузі воїнів


Депутати Верховної Ради на ранковому засіданні 20 грудня хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на Світлодарській дузі українських воїнів. Всього, як повідомляє корепондент Радіо Свобода, в парламенті зареєструвалися 349 обранців.

Головним пунктом порядку денного 20 грудня є голосування за проект державного бюджету на 2017 рік.

18 грудня у штабі АТО повідомили, що в ході бойових дій в районі Світлодарської дуги загинули 5 українських військових і ще 6 були поранені.

У Міноборони заявили, що вогонь у відповідь по проросійських бойовиках на Світлодарській дузі було складно вести через їхню стрілянину з території населених пунктів Дебальцеве, Вуглегірськ і Калинівка. 19 грудня також були повідомлення про обстріли з боку бойовиків на Світлодарській дузі.

Конфігурація лінії зіткнення після бою на Світлодарськй дузі не змінилась. Про це в ефірі Радіо «Донбас.Реалії» повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG