Доступність посилання

ТОП новини

В Італії диригента звільнили з роботи за слова, що Санта-Клауса не існує – ЗМІ


Диригент оркестру в Римі був позбавлений роботи після того, як заявив дітям на різдвяному концерті, що Санта-Клауса не існує. Про це повідомили інформаційні агенції і засоби інформації 30 і 31 грудня.

Згідно з цими повідомленнями, диригент Джакомо Лопрієно 29 грудня був розлючений холодним прийомом, який юна аудиторія влаштувала виконанню його оркестром діснеївського мюзиклу Frozen. Тому після шоу він влаштував демарш, узявши мікрофон і заявивши: «А все-таки Баббо Натале («Різдвяного татуся», італійського аналога американського Санта-Клауса) не існує».

Батьки в соціальних мережах висловили своє обурення такими діями Лопрієно, кажучи, що діти були доведені до сліз одкровеннями цього чоловіка.

Організатор заходу, компанія Dimensione Eventi, заявила, що, «як і всі, ми були шоковані заявою, зробленою диригентом». «Наша робота – створювати позитивні емоції для найменших глядачів, дати їм мріяти. Те, що він сказав, є неприйнятним. Це була свавільна дія однієї людини», – мовилося в заяві компанії.

Організатори усунули Лопрієно від співпраці, а згодом опублікували фотографію нового оркестрового диригента цього шоу, який стояв поруч із Санта-Клаусом.

XS
SM
MD
LG