Доступність посилання

ТОП новини

Суд призначив засідання у справі Александровської на 9 січня


Алла Александровська
Алла Александровська

Засідання Харківського районного суду Харківської області у справі колишнього депутата від Комуністичної партії України Алли Александровської призначили на 9 січня цього року. Про це повідомляється на офіційному порталі «Судова влада України».

У червні минулого року СБУ повідомила Аллі Александровській про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 2 статті 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) і частиною 3 статті 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для Александровської у вигляді арешту на 60 діб без права застави. Згодом суд змінив запобіжний захід для Александровської з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Алла Александровська очолює харківський обласний осередок Комуністичної партії України (політична діяльність партії припинена наказом Міністерства юстиції) від 1996 року, чотири рази обиралася народним депутатом України, двічі – депутатом Харківської облради.

XS
SM
MD
LG