Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині у Мар’їнці поранена місцева жителька – поліція


На Донеччині у Мар’їнці поранена місцева жителька, повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

За повідомленням, близько 11:30 у Мар’їнці поранено жінку, 1961 року народження, вона отримала поранення голені.

Крім того, у поліції заявляють, що під час обстрілу, який відбувався близько 8:30, в одному з приватних будинків сталася пожежа, у результаті якої загинули 98-річна жінка та 7-річна дитина.

За даними поліцейських, пожежа трапилася не внаслідок обстрілу, а через несправну пічку, люди померли від чадного газу.

У поліції додають, що на вулиці Пешотравневій в Мар’їнці через обстріл пошкоджена лінія електропостачання, 15 будинків залишилися без світла.

Раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський написав у Facebook, що незаконні збройні формування вранці 2 лютого обстріляли Мар'їнку, унаслідок цього сталася пожежа в будинку, рятувальники евакуювали дітей зі школи, біля якої впали міни. Згодом Жебрівський видалив повідомлення, не пояснивши причини.

Як уточнив голова Мар’їнської районної військово-цивільної адміністрації Олександр Тесля, вранці 2 лютого у центрі міста було два попадання з боку бойовиків угруповання «ДНР». За його словами, внаслідок цього ніхто не постраждав.

Останніми днями ситуація на лінії розмежування в зоні бойових дій на сході України загострилася. Сторони обвинувачують одна одну в обстрілах.

XS
SM
MD
LG