Доступність посилання

ТОП новини

У Києві побили заступника директора «Укрспирту» Ільчишина


Через побиття заступника директора «Укрспирту» порушили справу за статтею «хуліганство»
Через побиття заступника директора «Укрспирту» порушили справу за статтею «хуліганство»

Постраждалим від нападу невідомих чиновником, якого напередодні побили у Києві, є заступник директора державного підприємства «Укрспирт» Ігор Ільчишин, повідомляє прес-служба підприємства.

«Стосовно нападу невідомими на Ігоря Ільчишина, що стався ввечері 29 березня 2017 року, повідомляємо наступне: Ігор Ільчишин є заступником директора ДП «Укрспирт», а також головою комісії з ліквідації Державного концерну спиртової та лікеро-горілчаної промисловості (концерн «Укрспирт»)», – мовиться у повідомленні прес-служби «Укрспирту», оприлюдненому 30 березня.

«Наразі триває слідство. Усі питання стосовно мотиву нападників, можливих замовників, а також причин нападу перебувають у компетенції правоохоронних органів. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України», – додали у прес-службі.

Раніше повідомлялося, що ввечері 29 березня у Дніпровському районі Києва невідомі напали на заступника директора держпідприємства, побили його і вистрілили у нього гумовими кулями. Ім’я постраждалого не називали.

XS
SM
MD
LG