Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики звинуватили в підриві авта ОБСЄ «українську ДРГ»


Заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александр Гуґ
Заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Александр Гуґ

В угрупованні «ЛНР» звинуватили в підриві автомобіля ОБСЄ в районі села Пришиб Слов’яносербського району «підготовлену українську диверсійно-розвідувальну групу».

Бойовики також оновили дані про кількість поранених внаслідок вибуху: за їхньою інформацією, загинув один, поранені троє співробітників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Така кількість травмованих ще не має підтвердження з інших джерел, голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц заявляв про одного загиблого і одного пораненого.

В угрупованні «ЛНР» раніше заявили, що автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, в якому загинули та поранені співробітники місії, «відхилився від основного маршруту і рухався другорядними дорогами».

Українська сторона Спільного центру контролю та координації (СЦКК) режиму припинення вогню на Донбасі повідомила, що близько 10:17 під час здійснення патрулювання в районі контрольованого угрупованням «ЛНР» населеного пункту Пришиб «ймовірно на міні підірвався автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ».

XS
SM
MD
LG