Доступність посилання

ТОП новини

Шуфрич пропонує Раді просити СБУ дозволити в’їзд в Україну Лоліті Мілявській


Лоліта Мілявська на концерті в Керчі в анексованому Росією Криму, 29 червня 2015 року
Лоліта Мілявська на концерті в Керчі в анексованому Росією Криму, 29 червня 2015 року

Депутат Верховної Ради України від фракції «Опозиційний блок» Нестор Шуфрич пропонує парламенту звернутися до Служби безпеки України із проханням скасувати рішення про заборону в’їзду в Україну для російської співачки Лоліти Мілявської.

Відповідний проект постанови зареєстрований на сайті парламенту 24 квітня. Тексту документа там поки що немає.

Російська співачка Лоліта Мілявська не змогла 23 квітня потрапити в Україну. На залізничній станції Конотоп під час перевірки документів близько 4:00 співробітники Державної прикордонної служби України пересадили Мілявську в поїзд Одеса – Москва, в якому вона вирушила у зворотному напрямку.

У Державній прикордонній службі України заявили, що Мілявській на три роки заборонили приїжджати до України через «порушення нею законодавства України і відвідини окупованого Криму через закриті пункти пропуску».

Російська співачка Лоліта Мілявська народилася в Україні, в Мукачеві на Закарпатті. До 10 років жила у Львові, в 1985 році закінчила в Росії Тамбовський філіал Московського інституту культури. Дочка Мілявської Єва живе в Києві, причиною відвідин України Мілявська назвала хворобу доньки.

XS
SM
MD
LG