Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов просить уряд профінансувати блокування російського мовлення на Донбасі


Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації розробила проект блокування сепаратистського та російського телерадіомовлення на окуповані частини Донбасу, повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов. На засіданні Національного координаційного центру кібербезпеки секретар РНБО попросив прем‘єр-міністра Володимира Гройсмана з резервного фонду виділити кошти нареалізацію проекту, повідомляє 27 квітня сайт РНБО.

«Інформаційна агресія – одна з найнебезпечніших складових гібридної війни, яку веде проти нас Росія. Тому блокування деструктивного впливу сепаратистської та російської інформаційної пропаганди в зоні проведення АТО – одна з наших пріоритетних задач», – наголосив секретар РНБО.

«Запропоноване Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації обладнання – українського виробництва, воно ефективно вирішує покладені на нього завдання та на порядок дешевше за іноземні аналоги», – відзначив Турчинов.

На Донбасі мовлення сепаратистських і російських теле- та радіоканалів доступне нині не лише на контрольованих бойовиками частинах Донеччини та Луганщини, а й на значній частині території, підконтрольної українському уряду.

XS
SM
MD
LG