Доступність посилання

ТОП новини

Викрадені у фельд’єгерів документи знайшли в Борисполі – поліція


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Мішки із викраденою у фельд’єгерської служби документацією знайшли у Борисполі, повідомив начальник головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко.

За його словами, наразі встановлюється, чи це всі документи, які забрали.

Як передає «Інтерфакс-Україна», основною версією слідства є пограбування, встановлена кількість нападників – 6-7 осіб, звідки вони приїхали і на яких машинах втекли.

Як повідомила речниця Національної поліції в Києві Оксана Блищик, невідомі напали співробітників фельд’єгерської служби, що здійснювали супровід документів, відібравши кілька сумок з кореспонденцією і два пістолети Макарова. Інцидент стався 28 квітня ввечері на платформі центрального залізничного вокзалу Києва. Одного зі співробітників служби в результаті госпіталізували.

Поліція відкрила кримінальні провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) та частиною 2 статті 262 (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем).

Державна фельд’єгерська служба України, яка діє при Адміністрації зв’язку України, забезпечує приймання, обробку, перевезення та доставку (вручення) кореспонденції, що містить відомості, які становлять державну таємницю або службову інформацію, офіційної кореспонденції та дипломатичної пошти

XS
SM
MD
LG