Доступність посилання

ТОП новини

Минулої доби на Донбасі 1 військовослужбовець загинув, 7 поранені – штаб


У прес-центрі штабу АТО повідомили, що через обстріли з боку підтримуваних Росією бойовиків минулої доби на Донбасі один український військовослужбовець загинув і ще семеро були поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Ситуація в районі проведення АТО залишається складною, але контрольованою Збройними силами України. Російсько-окупаційні підрозділи продовжують обстріли позицій українських військ. За минулу добу ворог 63 рази відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО», – повідомили у штабі.

Згідно з повідомленням, обстріли тривали на всіх напрямках при використанні подекуди важкого озброєння.

«У районі Гнутова та Новотроїцького діяли ворожі снайпери», – додали у штабі.

Донецькі сепаратисти звинуватили українських військових у обстрілах біля Ясинуватої та в районі Донецької фільтрувальної станції. Також в угрупованні «ДНР» заявили, що ЗСУ порушили «режим тиші», узгоджений раніше для евакуації персоналу ДФС. Водночас українська сторона заявила, що сама дала запит на «режим тиші», щоб електромонтажники змогли вийти у район ДФС і визначити причину та характер пошкоджень, які сталися на станції напередодні.

Угруповання «ЛНР» на своїх ресурсах поки не повідомляє про те, як минули останні години на підконтрольних луганським сепаратистам територіях.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, воно мало почати діяти від 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG