Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко прогнозує зміни у складі уряду


Найближчим часом можуть бути внесені зміни до складу уряду у зв'язку зі створенням у Верховній Раді нової коаліції, а також може бути схвалена програма дій Кабінету міністрів.

Про це сьогодні, відкриваючи засідання Кабміну, заявила прем'єр Юлія Тимошенко.

За її словами, три фракції, які створили вчора коаліцію, домовилися про створення спеціальної антикризової команди, до якої увійдуть фахівці з усіх без винятку фракцій, оскільки, за її словами, «йдеться про об'єднання всього парламенту». Ця антикризова команда має «довести до кінця розробку і ухвалення вже в антикризовому контексті програми дій уряду».

«Я вірю, що зараз настав той момент, коли буде проголосована програма дій уряду, консолідована з Верховною Радою, стосовно подолання наслідків світової фінансової кризи для України. Я думаю, що уряд консолідується з цією парламентською командою фахівців, і думаю, що найближчим часом ми зможемо посилити склад уряду новими людьми, які прийдуть працювати в уряд, і, я думаю, що найближчим часом ми зможемо призначити повноцінне керівництво Фонду держмайна і Антимонопольного комітету... Є надія, що країна запрацює», – сказала прем’єр.

Вчора народні депутати обрали Володимира Литвина головою парламенту.

Після обрання він оголосив про створення коаліції у складі фракцій «Наша Україна – Народна самооборона», БЮТ і блоку Литвина.

XS
SM
MD
LG