Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ займеться «причетністю Януковича до побиття і згвалтування»


Депутат БЮТ Сергій Соболєв просить Генпрокуратуру розслідувати причетність Віктора Януковича до жорстокого побиття й зґвалтування, повідомляє сайт БЮТ.

У повідомленні мовиться, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович, ще перебуваючи в Єнакієвому, «організував групу злочинців, які жорстоко побили й згвалтували жінку».

«При цьому факти інциденту стали відомі лише зараз, і тому БЮТ вимагає в Генпрокуратури розглянути цей інцидент», – повідомив депутат. За його словами, він «знайшов документ, що проливає світло на те, кому вигідно було роздувати скандал в «Артеку», замість того, щоб розслідувати факти інциденту. Я маю на увазі заяву Григорія Омельченка, що пролунала в стінах парламенту, стосовно наявності третьої судимості в пана Януковича про нібито згвалтування жінки й жорстоке побиття її групою осіб», – заявив Соболєв.

У зверненні йдеться про те, що «була отримана достатньо обґрунтована інформація, і тепер можна говорити, що пан Янукович вперше був засуджений за грабіж, а вдруге – за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості».

«Обидва рази йому було призначене покарання у вигляді позбавлення волі. Після відбуття покарання Янукович знову скоїв злочин: із групою осіб побив і згвалтував жінку. Але кримінальна справа була закрита. У міліцейських документах зазначається, що Віктор Янукович організував у Єнакієвому зграю бандитів і видирав у жінок сумки, живцем видирав із вух у дівчат сережки вартістю 10 карбованців», – зауважив депутат.

Сергій Соболєв заявив, що фракція БЮТ звертається до Генеральної прокуратури з проханням негайно перевірити цю інформацію.

Депутат наголосив, що після розслідування цієї справи буде відомо, «кому вигідне роздування, а не реальне розслідування інциденту в «Артеку».

Регіонал Сергій Льовочкін впевнений, що заяви щодо причетності Віктора Януковича до згвалтування – брехня. Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

«Заява члена БЮТ Сергія Соболєва – це брехня, за допомогою якої БЮТ намагається відвернути увагу від фактів насильства над дітьми та від полювання на людей, до яких причетні, як бачимо зі ЗМІ, депутати Блоку Тимошенко», – сказав він.

«У такий спосіб команда кандидата в президенти Тимошенко відзначила початок виборчої кампанії. Вони зробили це у звичному для них стилі, що мене абсолютно не дивує», – наголосив Льовочкін.
XS
SM
MD
LG