Доступність посилання

ТОП новини

Гітарист із України отримав перемогу в двох номінаціях премії США


Дніпропетровський гітарист Роман Мірошниченко став володарем престижної американської премії Independent Music Awards одразу в двох номінаціях.

Раніше, у січні нинішнього року, Роман Мірошниченко став першим за всю історію існування премії виконавцем, вихідцем із країн пострадянського простору, який виборов одну з найбільш значущих музичних премій світу – Awards-премію – в номінації «The Best World Traditional Song». Переможця у цій номінації обирало професійне журі.

Наразі Роман Мірошниченко став найкращим ще й у номінації «IMA VOX POP». Переможця в ній визначали глядачі усього світу за допомогою інтернет-голосування.

Зараз 33-річний Роман Мірошниченко, автор та виконавець-віртуоз, дає концерти по всій Європі, показує майстерність на престижних фестивалях. Він виступає з такими зірками світового джазу, як Аль ді Міола, Франк Колон.

Independent Music Awards – престижна музична премія, яка вручається вже дев’ять років поспіль. На відміну від Grammy, на цю премію номінуються артисти, не зв’язані контрактами з компаніями звукозапису.
XS
SM
MD
LG