Доступність посилання

ТОП новини

Єфремов: сьогодні Податковий кодекс ухвалити не встигнуть


Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує, що Податковий кодекс в цілому буде ухвалений не раніше четверга, 18 листопада.

За словами регіонала, «сьогодні неможливо ухвалити Податковий кодекс, оскільки це достатньо об’ємний документ».

Лідер фракції Партії регіонів зауважив, що до кінця робочого дня Верховна Рада може вийти лише на узгодження половини поправок. Він нагадав, що для прискорення ухвалення Податкового кодексу парламент подовжив роботу до 22:00.

Водночас Єфремов не виключив, що Верховна Рада може ухвалити рішення і про продовження роботи до 24:00. «Сподіваюся, що ми розглянемо більше ніж половину статей», – сказав лідер фракції ПР.

За його словами, завтра комітет з питань податкової й митної політики повинен буде систематизувати документ із урахуванням ухвалених парламентом у вівторок поправок. «І в четвер, якщо все буде нормально, ми можемо до кінця робочого дня ухвалити цей документ», – сказав Єфремов.

Коментуючи пікетування парламенту підприємцями з вимогою не ухвалювати проект Податкового кодексу, Єфремов заявив, що депутати зроблять все можливе для того, щоб врахувати побажання підприємців у документі.

За даними кореспондента Радіо Свобода, близько 20 тисяч підприємців пікетують парламент з вимогою не ухвалювати проект Податкового кодексу, запропонований Кабінетом Міністрів. За даними міліції, пікетувальників близько семи тисяч.
XS
SM
MD
LG