Доступність посилання

ТОП новини

У Києві тривають акції протесту підприємців


Підприємці не визнаватимуть Податкового кодексу, оскільки Верховна Рада ухвалила його з порушенням процедури. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив представник оргкомітету страйку підприємців України, директор Інституту правового суспільства Олександр Данилюк. «Ми знаємо прекрасно, що там було 100 чоловік в залі, які бігали і натискали кнопки», – сказав він.

Сьогодні на Майдані Незалежності і на вулиці Банковій підприємці проводитимуть останню попереджувальну акцію. Вони вимагатимуть від Президента України накласти вето на податковий кодекс.

«І якщо до шостої години вечора Президентом не буде заветований Податковий кодекс, то о 19.00 буде збір ініціативної групи щодо початку референдуму по достроковому припиненню повноважень Верховної Ради України і Президента України», – сказав Олександр Данилюк.

За його словами, якщо влада не дослухається до підприємців, то організатори акцій протесту зберуть у Києві 3 мільйони осіб, щоб було «зрозуміло, що в Україні немає демократії, тому що така кількість людей, яка необхідна для початку процедури (референдуму), не отримує задоволення своїх вимог».
XS
SM
MD
LG