Доступність посилання

ТОП новини

З 9 лютого 2011 року українці їздитимуть до Ізраїлю без віз


З 9 лютого наступного року вступає у дію міждержавна Угода про безвізовий режим між Україною та Ізраїлем, повідомляє Міністерство закордонних справ України.

Як нагадав сьогодні речник МЗС Олександр Дикусаров, ідеться про скасування віз для громадян України із закордонними та закордонними службовими паспортами, які мають намір перебувати в Ізраїлі не довше ніж 90 днів за термін, що становить сто вісімдесят днів.

«Набуття чинності українсько-ізраїльської угоди … сприятиме реалізації прав громадян України на свободу пересування, розвитку політичного діалогу, а також створює передумови для поглиблення двосторонньої співпраці у культурно-гуманітарній, науково-технічній, торговельній і туристичній сферах», – наголосив Дикусаров.

За його словами, поглиблення відносин між Україною та Ізраїлем розглядатимуть 24 листопада у Києві Президенти двох держав – Віктор Янукович та Шимон Перес. Державний візит президента Ізраїлю в Україні відбуватиметься 23 – 26 листопада. Крім Києва, програма візиту Переса передбачає відвідини Дніпропетровська.

XS
SM
MD
LG