Доступність посилання

ТОП новини

МВС: Офіційних підозрюваних у справі Климентьєва поки немає


Офіційних підозрюваних у справі харківського журналіста Василя Климентьєва поки немає. Про це в коментарі Радіо Свобода повідомив начальник Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ України Василь Фаринник.

«Поки що офіційних підозрюваних у справі немає, але люди, над якими ми працюємо, є», – сказав він.

За словами Фаринника, справа Климентьєва «розслідується, і розслідується дуже активно». «Інформація, яка є, вона дуже цікава, але говорити про неї зараз немає сенсу, оскільки її можуть використати особи, які нас цікавлять. Можу сказати, що з часом нам буде про що говорити», – додав він.

Василь Фаринник також підтвердив, що кількох осіб розшукують, однак «вони проходять як свідки у цій справі». «Особи, які нас цікавлять, – це можливі фігуранти. Ті особи, про яких Климентьєв згадував у своїх матеріалах, – поки що у нас із цим зв’язку ніякого немає», – зазначив він.

Начальник Головного слідчого управління МВС також повідомив, що слідчі вважають, що вбивство Климентьєва «пов’язано з журналістською діяльністю», але конкретно з чим, «з якими фактами і з якими людьми», нині встановлюють.

Харківський журналіст Василь Климентьєв зник 11 серпня 2010 року. Міліція порушила кримінальну справу за статтею про навмисне вбивство. Тіла редактора газети «Новий стиль» досі не знайшли.
XS
SM
MD
LG