Доступність посилання

ТОП новини

Рада відклала розгляд закону про декриміналізацію


Народні депутати України домовилися про відкладення розгляду у другому читанні закону про декриміналізацію економічних злочинів. Про це повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

«Розуміючи необхідність пошуку подальшого компромісу з приводу цього питання, ми ухвалили рішення за пропозицією «БЮТ-Батьківщини» і НУНС перенести розгляд цього питання», – сказав спікер після завершення міжфракційних консультацій.

До порядку денного роботи парламенту сьогодні був внесений законопроект Президента про декриміналізацію Кримінального кодексу, зокрема статті, за якою засуджено колишнього прем’єра Юлію Тимошенко. Щодо цієї поправки поки немає згоди всередині Партії регіонів.

Сьогодні заступник голови фракції БЮТБ Сергій Соболєв заявив, що члени цієї політсили проти розгляду законопроекту на сьогоднішньому засіданні, оскільки він не набирає необхідної кількості голосів.

Юлія Тимошенко засуджена до 7 років позбавлення волі за статтею 365 Кримінального кодексу – за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією у 2009 році.
XS
SM
MD
LG