Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку мітингувальники намагалися ввірватися до облдержадміністрації


У Донецьку учасники мітингу проти зростання тарифів і ошукані вкладники кредитних спілок намагалися ввірватися до будівлі Донецької обласної державної адміністрації.

За повідомленням агентства «УНІАН», у мітингу взяли участь представники понад 15 громадських організацій. Близько 100 учасників мітингу погодили резолюцію, в якій зокрема міститься вимога скасувати рішення про 80-процентне підвищення тарифів для населення на послуги ЖКГ.

Як повідомив координатор акції Дмитро Верзілов, коли учасники мітингу спробували ввійти до облдержадміністрації, щоб передати резолюцію її голові Андрію Шишацькому, співробітники міліції заблокували вхідні двері. Тоді протестувальники почали розхитувати двері, намагаючись їх відкрити. Протягом декількох хвилин учасники акції протесту намагалися ввірватися до будівлі, проте цього їм зробити не вдалося. Їм протистояли близько 30 співробітників міліції.

Наразі учасники мітингу залишаються біля будівлі облдержадміністрації. «Ми не підемо звідси, поки представники облдержадміністрації не вийдуть до нас і не приймуть нашу резолюцію», – сказав Дмитро Верзілов.
XS
SM
MD
LG