Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Тимошенко подав у Празі документи на реєстрацію «Батьківщини»


​Олександр Тимошенко в студії Радіо Свобода
​Олександр Тимошенко в студії Радіо Свобода
​Олександр Тимошенко, який отримав у п’ятницю політичний притулок у Чехії, повідомив, що в грудні 2011 року подав у Празі документи на реєстрацію Міжнародної громадської організації «Батьківщина». Про це чоловік колишньої прем’єр-міністра повідомив Радіо Свобода в ексклюзивному інтерв’ю у понеділок.

«Потрібно зрозуміти, що режим Януковича – це не український народ. Це купка колишніх бандитів, одягнутих у «Бріоні», які неправдою – через маніпулювання українським законодавством – забезпечили собі абсолютну владу в країні, обманюють і грабують український народ», – вважає Олександр Тимошенко.

«Народ не вибирав Президента України з такими повноваженнями, він не давав парламенту такі повноваження. Народ не обирав «тушок» депутатами, він голосував за партійні фракції. Саме через зраду окремих депутатів відбувся в країні конституційний переворот, який уже забезпечив диктатуру в особі режиму Януковича, який всі ці роки боровся проти Юлії Тимошенко», – каже Радіо Свобода Олександр Тимошенко.

Заява Олександра Тимошенка
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:44 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
За його словами, «сьогодні Юлія Тимошенко та інші політичні в’язні перебувають в тюрмах, а Янукович сидить на золотому унітазі і разом зі своїми синами та хунтою – в особі Фірташа, Льовочкіна, Хорошковського, Кузьміна та своїх синів грабують український народ».

Олександр Тимошенко повідомив Радіо Свобода, що основними цілями роботи Міжнародного громадського об’єднання «Батьківщина», зокрема, є «аналіз дій сьогоднішньої влади та її злочинної діяльності по грабуванню України, висвітлення дій влади Януковича в закордонних виданнях, здійснювати постійний моніторинг дотримання прав людини і свобод громадян, а також принципів демократії в Україні».
XS
SM
MD
LG