Доступність посилання

ТОП новини

Добкін заперечує інформацію про звернення щодо етапування Тимошенко в інше місто


Харківська облдержадміністрація каже, що не зверталася до відповідних інстанцій з проханням про етапування колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з Качанівської виправної колонії Харкова до іншої області.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, про це заявив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

«Безумовно, такого звернення не було. Тим паче, що ігри європейського чемпіонату в колонії не проходитимуть. Матчі проводитимуться на стадіоні, тому нехай пан Волинець не турбується», – заявив Михайло Добкін.

Таким чином очільник області прокоментував заяву народного депутата від фракції «БЮТ-«Батьківщина» Михайла Волинця, який стверджував про бажання харківської влади вивезти колишнього Прем’єр-міністра з колонії напередодні Євро-2012, щоб не створювати в регіоні напруженої політичної ситуації.

Депутат не назвав джерело інформації про плани переведення Тимошенко з Качанівської колонії, але підкреслив, що ця інформація є, за його словами, перевіреною і достовірною.

Крім того, Волинець, який зараз щодня разом із народними депутатами від «БЮТ-«Батьківщини» Андрієм Павловським і Олександром Дубовим приходить до колонії, де перебуває Тимошенко, заявив, що готовий до захоплення колонії з метою звільнення колишнього прем'єра і що для цього «досить десять бойових депутатів».

Юлія Тимошенко перебуває в Качанівській колонії в Харкові, засуджена до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією у 2009 році.
XS
SM
MD
LG