Доступність посилання

ТОП новини

Українським обличчям Євро-2012 стала студентка з Дніпропетровська


Студентка Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара Аліна Семененко представить міста України, які приймають чемпіонат Євро-2012, в офіційному промо-ролику. Сьогодні у Дніпропетровську дівчина дала прес-конференцію і розповіла про себе та свою участь у конкурсі на право стати українським обличчям Євро-2012.

За словами Аліни Семененко, у кастингу вона змагалась із 650 конкурентками, серед яких були і професійні моделі. Симпатії журі дівчина здобула, на її думку, «не тільки зовнішністю, а й знанням футболу»: з 30 «футбольних» запитань, які їй поставили під час кастингу, вона дала неправильну відповідь лише на одне.

Як розповіла студентка, гонорар за зйомки в міні-фільмі вона не отримає, але, за словами Семененко, організатори оплачували її перебування в містах, де знімали ролик, і проживання в готелях. «У нагороду я також отримаю два квитки на будь-який із матчів Єврочемпіонату», – додала дівчина.

Аліні Семененко 18 років, вона навчається на другому курсі університету за фахом «географія», має намір працювати в сфері туризму.

У Польщі переможницею кастингу стала Ольга Бейзін, вона представляє у промо-ролику польські міста, які прийматимуть Євро-2012.
XS
SM
MD
LG