Доступність посилання

ТОП новини

УЄФА написала листа українському керівництву


Союз Європейських футбольних асоціацій просить Президента Віктора Ющенка, Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко й голову Верховної Ради Володимира Литвина гарантувати успішну підготовку Києва, Донецька, Львова й Харкова до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це йдеться в листі УЄФА до Ющенка, Тимошенко і Литвина, повідомляє Федерація футболу.

«Ми люб’язно просимо вас зробити все можливе, щоб гарантувати, що ці міста (Київ, Донецьк, Львів і Харків) нададуть УЄФА достатні докази того, що умови з проведення матчів виконані або будуть виконані», – мовиться в листі.

УЄФА цінує прохання української влади дотриматися паритету в кількості українських і польських міст, що приймають чемпіонат, але наголошує на надзвичайній важливості того, що міста повинні виконати вимоги з організації Євро-2012.

Союз Європейських футбольних асоціацій наголошує, що може відмовитися від проведення чемпіонату в Донецьку, Харкові й Львові й фінального матчу в Києві, якщо міста до 30 листопада не підтвердять свою здатність виконати вимоги Союзу Європейських футбольних асоціацій, і це може порушити паритет у кількості приймаючих міст між Україною і Польщею.

Минулого тижня УЄФА вибрав в Україні Київ і попередньо – Донецьк, Львів і Харків містами, які будуть приймати Євро-2012.


Остаточне рішення щодо цих міст ухвалять наприкінці листопада.

XS
SM
MD
LG