Доступність посилання

ТОП новини

Янукович розгляне вимоги підприємців – Льовочкін


Керівник Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін запевняє, що глава держави Віктор Янукович розгляне звернення підприємців, які виступають проти набуття чинності нового Податкового кодексу. Про це Льовочкін сказав сьогодні у Брюсселі.

«Звернення пікетувальників у відповідності з чинним законодавством зареєстровано в Адміністрації Президента і буде розглянуте главою держави», – заявив голова АП.

Водночас Льовочкін звернув увагу на те, що Податковий кодекс, який ухвалили 18 листопада, ще не надійшов на розгляд Президента України з Верховної Ради.

«Тому на сьогодні у Президента немає юридичних підстав для ухвалення свого рішення щодо цього закону», – зауважив голова Адміністрації.

«Ми радимо усім небайдужим до цього питання набратися терпіння і дати можливість Президентові України ознайомитися з остаточним текстом ухваленого Податкового кодексу для ухвалення рішення», – наголосив Льовочкін.

Сьогодні в Києві та інших містах України підприємці протестують проти нового Податкового кодексу, ухваленого Верховною Радою на минулому тижні. Вони розпочали свою акцію на Майдані Незалежності, після чого ходили до Адміністрації Президента і передали вимогу до Віктора Януковича ветувати цей Податковий кодекс.
XS
SM
MD
LG