Доступність посилання

ТОП новини

Міліція підтверджує, що погруддя Сталіна в Запоріжжі обезголовили


Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Запорізькій області підтверджує факт обезголовлення погруддя Сталіну в Запоріжжі ввечері 28 грудня.

Як повідомили в прес-службі управління, вчора о 16:50 до чергової частини міліції Жовтневого району міста надійшло повідомлення про те, що біля обкому Комуністичної партії невідомі зловмисники пошкодили погруддя Сталіна, відрізавши йому голову.

На місце події виїжджало керівництво управління міліції та оперативно-слідча група. Відрізану голову виявили неподалік від місця події і зараз її встановили на місце.

Як повідомили в міліції, пошуки тих, хто пошкодив погруддя, тривають.

Всеукраїнська організація «Тризуб» імені Бандери раніше заявила, що її прихильники 28 грудня обезголовили пам’ятник Сталіну в Запоріжжі та помістила в інтернеті відповідне відео.



Після цього Компартія оприлюднила повідомлення, в якому йшлося про те, що спроба пошкодити пам’ятник була невдалою і що на ньому лише подряпини і бракує кількох літер.

Запорізька обласна організація КПУ встановила пам’ятник Сталіну в Запоріжжі біля будинку обкому партії в травні цього року.
XS
SM
MD
LG