Доступність посилання

ТОП новини

Данилишин спростував інформацію про запрошення на «Шустер Live»


Екс-міністр економіки України Богдан Данилишин спростував інформацію про те, що його запрошували взяти участь у передачі «Шустер Live» на Першому національному каналі і що він, ніби-то, не з’явився на програму.

У п’ятницю в ефірі передачі «Шустер Live» ведучий Савік Шустер повідомив, що Богдан Данилишин не зміг взяти участь у програмі через «раптову хворобу». «Ми втратили дуже багато грошей. Ми говоримо вам так, як є і не придумуємо. Учора він погодився, сьогодні він відмовився в другій половині дня», – зазначив Шустер в ефірі програми у 21 січня.

Сьогодні в ексклюзивному інтерв’ю для Радіо Свобода Богдан Данилишин розповів: «Хочу сказати, що зі мною особисто ніхто про участь у програмі мову не вів. Так само можна було мене запросити полетіти в космічний простір, не показавши ракету і не поговоривши особисто зі мною – чи хочу я туди летіти, чи не хочу. Зі мною ніхто мови конкретно не вів і говорити про те, що я туди не прийшов, куди мене не запрошували особисто, звичайно, це було просто напросто якось некоректно по відношенню до мене особисто», – розповів Богдан Данилишин Радіо Свобода.

14 січня Данилишин отримав статус політичного біженця в Чехії і був звільнений з-під арешту. В камері він провів майже три місяці.
XS
SM
MD
LG