Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську заборонили підприємницький автопробіг


Дніпропетровський окружний адміністративний суд заборонив проходження автоколони «підприємницького автопробігу» вулицями міста. Про це повідомили організатори автопробігу.

За їхньою інформацією, формальною підставою для заборони стало запізнення із поданням інформації про акцію. За словами організаторів, вони зробили відповідне подання ще у п’ятницю, 18 березня, однак суд зареєстрував його у понеділок, 21 березня. Отож судді визнали, що в організаторів було недостатньо часу, щоб гарантувати безпеку руху.

Відтак колона учасників автопробігу в Дніпропетровську була змушена розбитися на невеликі групи, щоб доїхати до місця проведення мітингу – центральної площі. Там з минулого четверга тривають антиурядові акції місцевої опозиції та громадських організацій, які вимагають від влади встановлення жорсткого контролю за тарифами ЖКГ, цінами на пальне, харчі та товари першої необхідності, негайного скасування Податкового кодексу та зняття з розгляду парламенту Пенсійного, Трудового та Житлового кодексів.

У понеділок зі Львова та Луганська під гаслом «Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!» вирушили автоколони підприємців, незгодних з реформами уряду Миколи Азарова.

Дорогою учасники акції протесту зупиняються у різних містах і проводять мітинги. Організатором акції є «Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України». 25 березня підприємці мають намір зустрітись у Києві, на Софійській площі.
XS
SM
MD
LG