Доступність посилання

ТОП новини

Донька Тимошенко: наша сім’я переживає за життя мами


Євгенія Карр (Тимошенко) підтвердила, що Юлія Тимошенко має серйозні проблеми зі здоров’ям. Про це вона сказала в ексклюзивному інтерв’ю Радіо Свобода.

«Ми, родина, переживаємо за її життя. Ми будемо домагатися проведення терапії, огляду мануального терапевта», – наголосила Євгенія Карр.

За словами Євгенії, востаннє з матір’ю вона бачилася 4 листопада, за день до суттєвого погіршення стану Юлії Тимошенко. У четвер Тимошенко під час проведення слідчих дій у новій справі, порушеній податківцями, бачив адвокат Сергій Власенко. Він повідомив, що його підзахисна не може вставати.

«Не знаю, що може допомогти в цій ситуації, але якщо в неї не поліпшиться стан здоров’я, то ми звертатимемося до міжнародних організацій, захисників прав людини, інституцій, які водночас займаються і медичним, і правовим захистом», – сказала донька Тимошенко.

«Ми упевнені, що їх можуть не допустити в СІЗО, як не допустили членів Моніторингового комітету ПАРЄ, тому робитимемо все можливе, щоб не допустити погіршення її стану», – відзначила Євгенія Карр.

Інтерв’ю Євгенії Карр читайте на сайті Радіо Свобода в суботу, 12 листопада.
XS
SM
MD
LG