Доступність посилання

ТОП новини

За фактом убивства бізнесмена в Дніпропетровську порушили кримінальну справу


За фактом убивства бізнесмена Геннадія Аксельрода біля його будинку в центрі Дніпропетровська порушена кримінальна справа. Про це Радіо Свобода повідомив керівник центру громадських зв’язків ГУ МВС України в Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

За його інформацією, кримінальну справу порушено за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Зараз в області проводяться оперативно-розшукові заходи. Можливі версії та причини вбивства правоохоронці не коментують.

Водночас у єврейській громаді Дніпропетровська повідомили, що Геннадія Аксельрода
поховають сьогодні на Сурсько-Литовському кладовищі.

14 квітня невідомі застрелили бізнесмена біля його будинку в центрі Дніпропетровська. За попередніми даними, коли бізнесмен під’їхав до свого будинку, перед в’їздом в арку невідомий зробив постріл у лобове скло автомобіля. Вибігши з машини, Аксельрод отримав ще кілька поранень, від яких помер на місці.

45-річний віце-президент промислово-фінансової групи «Спарта» Аксельрод також був власником будівельної компанії «Аксельрод естейт».

У вересні минулого року Аксельрод і голова спостережної ради компанії «Славутич-Капітал» Геннадій Корбан були поранені в результаті вибуху на літньому майданчику кафе в центрі Дніпропетровська.
XS
SM
MD
LG