Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів: коаліція пропрацює до 2012 року


Депутат Верховної Ради, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявляє, що нинішня коаліція пропрацює у парламенті до 2012 року.

Як повідомляє прес-служба ПР, Єфремов зауважив, що коаліція відкрита для депутатів будь-яких фракцій, які готові виконувати передвиборну програму Президента Віктора Януковича.

«Якщо наші колеги у парламенті згодні на цих умовах входити до коаліції, ми будемо це тільки вітати. Незалежно від того, яку політичну силу вони представляють», – сказав голова фракції регіоналів, коментуючи заяву колишнього Президента Віктора Ющенка про можливі переговори фракції Блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» і Партії регіонів про переформатування коаліції.

Напередодні Ющенко допустив переговори НУНС і Партії регіонів про переформатування коаліції у разі визначення Конституційним Судом неконституційним формування коаліції фракціями й депутатами.

11 березня фракції Партії регіонів, Комуністичної партії, блоку Литвина й 16 окремих депутатів створили коаліцію «Стабільність і реформи» у складі 235 осіб, до 1 квітня склад коаліції збільшився до 240 депутатів.

У 2012 році мають відбутися чергові вибори Верховної Ради.
XS
SM
MD
LG