Доступність посилання

ТОП новини

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ШТАБ ВІКТОРА ЮЩЕНКА ЗАЯВЛЯЄ ПРО ІСНУВАННЯ ТЕМНИКІВ ДЛЯ МІЛІЦІЇ.


"Міністерство внутрішніх справ формує на місцях так званні групи з відпрацювання сценарію "Президент-2004", до яких входять працівники УБЕЗу, УБОЗу, громадської безпеки". Про це заявив на прес-конференції у Києві заступник керівника Центрального штабу Віктора ЮЩЕНКА Тарас СТЕЦЬКІВ, повідомляє персональний сайт кандидата на пост президента України В.ЮЩЕНКА.

За словами Т.СТЕЦЬКІВА, "ці групи виконують розпорядження МВС, які надходять факсами з центру без жодних реквізитів, вихідної реєстрації. Про існування таких розпоряджень знають тільки члени групи". Заступник керівника Центрального штабу В.ЮЩЕНКА назвав ці матеріали "ментовськими темниками". Т.СТЕЦЬКІВ заявив, що "такий розвиток подій набуває особливого значення після вчорашнього виступу Леоніда КУЧМИ перед міліцейським спецназом".

Він зауважив, що "сьогодні всі українці страждають від того, що правоохоронці втягнулись у виборчий процес замість того, щоб виконувати свої головні функції". "Не дати повісити біг-борди В.ЮЩЕНКА, перешкодити його штабові надрукувати агітпродукцію і газети, виявити його прихильників у владі і "нести", як кришталеву вазу кампанію Я – ось який головний біль у правоохоронців", - наголосив Т.СТЕЦЬКІВ.

У ході прес-конференції на доказ до своїх слів від продемонстрував останній примірник темника-факсу. Прес-служба центрального штабу В.ЮЩЕНКА подає його текст у повному обсязі:

1. "Постійно вивчати соціально-політичну ситуацію у регіоні, рейтинги кандидатів У Президенти, відвідування останніми населених пунктів області, хід проведення зустрічей із виборцями.

2. Вирішити питання по придбанню підконтрольними комерційними підприємствами засобів реклами "біг-борд" з метою недопущення викупу права розміщення на них агітаційних плакатів опозиційними силами (до кінця листопада ц.р.).

3. Контролювати роботу штабів "Я": *Вивчати проблемні питання їх діяльності (створення окружних, обласних, районних, міських штабів, фінансування, протидія місцевої влади...); *Недоліки у роботі (відсутність агітаційної продукції, публікацій у ЗМІ, виступи на телебаченні, радіо...).

4. Виявляти "дворушників", які працюючи в органах державної влади та самоврядування надають підтримку опозиційним силам (керівники обласних, районних, місцевих адміністрацій, рад та інших державних органів).

5. Встановлювати "кур''єрів", які транслюють із міста Києва та інших міст України готівкові кошти та агітаційну продукцію. Вживати заходів, проводячи оперативні комбінації по недопущенню вказаної продукції та готівкових коштів.

6. Встановити місця друку газет, листівок, буклетів та іншої агітпродукції. Вживати заходів по недопущенню їх друку. У довідці наводити позитивні приклади проведеної роботи".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG