Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради Олександр Мороз бажає українцям мудрості, терпіння й милосердя з нагоди свята Великодня


Про це сказано в повідомленні прес-служби парламенту/

Про це сказано в повідомленні прес-служби парламенту.

"Великодні дні прилучають нас до вічних істин, залишених нам Творцем, і спонукають звірити своє життя з Його заповідями.

Протягом століть християнські ідеали визначали шлях культурного й цивілізованого поступу людства. Зречення їх завжди оберталося трагедіями для народів і держав, для окремих людей.

Сьогодні в Україні релігія виступає важливим чинником творення громадянського суспільства, його духовності, національної ідентичності українського народу.

Спільними зусиллями Української держави й Церкви відроджено храми й монастирі, своєю активною соціальною діяльністю релігійні спільноти збагатили соціальний спектр нашого життя й примножили духовні надбання народу.

Наше майбутнє - в економічному й духовному піднесенні, у консолідації суспільства, його умінні жити, сповідуючи найбільші цінності життя людини, її волевиявлення, любов до ближнього - усе, що нам гарантує Конституція України.

Нехай же на цьому шляху Господь примножить наші сили, додасть мудрості, терпіння й милосердя, гідних справжнього християнина, а Великдень осяє вас теплом і радістю добра й благополуччя.

Нехай Господь благословить Україну на мирне майбутнє",
- сказано в привітанні спікера.
XS
SM
MD
LG