Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко наполягає на необхідності проведення конституційного референдуму


Про це вона заявила у неділю під час одноденної передвиборчої поїздки до Одеської області.

Про це вона заявила у неділю під час одноденної передвиборчої поїздки до Одеської області.

За словами лідерки БЮТ, триває блокування цієї ініціативи. «Вже сотні ініціативних груп отримали відмови у реєстрації від ЦВК. Ми вважаємо це порушенням Конституції. Референдум, щодо відпрацювання нової концепції Конституції, мусить пройти», – зазначила Юлія Тимошенко, зауваживши, що чекає «з дня на день» рішення суду про законність дій ініціаторів проведення референдуму.

«Ми очікуємо, що суд забов’яже ЦВК зареєструвати ініціативні групи зі збирання підписів. Кожна політична сила, яка перешкоджає проведенню референдуму, робить злочин проти власного народу. Наша команда, рано чи пізно, але доб’ється права на проведення референдуму, який докорінно змінить всі пропорції політичного життя», – заявила лідерка БЮТ.

Матеріали до теми:

• Віктор Ющенко знову заявив, що є противником проведення конституційного референдуму одночасно з парламентськими виборами • Президент вважає за недоцільне одночасно проводити вибори і конституційний референдум, лідерка БЮТ усе одно сподівається на це • ЦВК відмовила в реєстрації ще 34 ініціативним групам для збирання підписів за референдум про зміни до Конституції, який хоче провести БЮТ
XS
SM
MD
LG