Доступність посилання

ТОП новини

Створено Блок Вєрки Сердючки «За своїх!», але Андрій Данилко поки що не дав згоду на участь в ньому


До виборчого блоку увiйшли Лiберально-демократична партiя України, партiя «Жінки України», Партiя трудящих «За Вєрку Сердючку» (попередня назва – Компартiя трудящих) i одна вiртуальна партiя – «Party полiтики Вєрки Сердючки».


Виборчий блок створили у суботу на міжпартійному з’їзді у Києві.

До блоку увiйшли Лiберально-демократична партiя України, партiя «Жінки України», Партiя трудящих «За Вєрку Сердючку» (попередня назва – Компартiя трудящих) i одна вiртуальна партiя – «Party полiтики Вєрки Сердючки».

Делегати з’їзду близько двох годин чекали на початок післяобідньої частини з’їзду, на яку мав з’явитися артист Андрій Данилко (сценiчний образ – Вєрка Сердючка), але він так і не з’явився.

Якщо до 20 серпня Андрiй Данилко не ухвалить рiшення про участь у виборах, то блок Вєрки Сердючки «За своїх!» не братиме участi у дострокових виборах 30 вересня, заявив лiдер Лiберально-демократичної партії Iгор Душин.

Він пояснив, що це пов''язано iз авторськими правами на торгову марку «Вєрка Сердючка», яка використана в назвi блоку, а також із тим, що учасники з''їзду вже затвердили список кандидатів вiд блоку, в якому Андрій Данилко зайняв першу позицiю.

Iгор Душин також заявив, що на Андрія Данилка чиниться «певний тиск, який сьогодні відчувається з усіх сторін».

8 липня на фестивалі «Слов''янський базар» Андрій Данилко заявив, що збирається створити власну партію і стати народним депутатом. Він розповів, що планує організувати передвиборний блок під назвою «Проти всіх». Співак зазначив, що Вєрка Сердючка може битися і кричати у Верховній Раді не гірше за нинішніх депутатів.
XS
SM
MD
LG