Доступність посилання

ТОП новини

Президент закликав узяти активну участь у голосуванні на позачергових виборах до Верховної Ради


Під час перебування в Одесі в суботу Віктор Ющенко закликав виборців не бути байдужими і проголосувати за близькі їм політичні сили. Але конкретних сил він цього разу не назвав.


Під час перебування в Одесі в суботу Віктор Ющенко закликав виборців не бути байдужими і проголосувати за близькі їм політичні сили.

Але конкретних сил він цього разу не назвав.

«Політична корупція, політична зрада, система депутатської недоторканності стали руйнівними перешкодами на шляху України. Вони призвели до політичної і моральної деградації минулого українського парламенту. Україна заслуговує кращого і більш впевненого життя. Шанс для цього є. Разом ми наведемо лад в нашій державі», – заявив Ющенко.

На виступі Президента
(RadioSvoboda.Ua)
Голова держави під час перебування в Одесі наголосив, що позачергові вибори до парламенту дають Україні шанс змінити ситуацію в державі, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Напередодні Центрвиборчком вирішив, що Президент незаконно бере участь у передвиборчій агітації і має утримуватися від цього.

Центрвиборчком визнав публічні заклики Віктора Ющенка голосувати за Блок «Наша Україна – Народна самооборона» порушенням закону, виборчих прав громадян і прав та інтересів суб’єктів виборчого процесу.

Президент і його Секретаріат скритикували це рішення ЦВК і назвали його політизованим, необґрунтованим і безпідставним.

Натомість Прем’єр-міністр і лідер Партії регіонів Віктор Янукович, який теж перебував у суботу в Одесі, висловив задоволення цією постановою ЦВК.

Матеріали до теми:

• Янукович вважає «очевидним» рішення ЦВК зобов’язати Ющенка утримуватися від передвиборчої агітації • Президент закликає ЦВК «не політизувати свою роботу» • У Секретаріаті Президента називають необґрунтованою і безпідставною ухвалу ЦВК, яка зобов’язує голову держави утримуватися від передвиборчої агітації • ЦВК вважає, що Президент незаконно бере участь у передвиборчій агітації і має утримуватися від цього • Янукович у відкритому листі до Ющенка критикує Президента за участь в агітаційних заходах та рекламі блоку «Наша Україна – Народна самооборона»
XS
SM
MD
LG