Доступність посилання

ТОП новини

Кількість жертв трагедії в Дніпропетровську зросла до 17 осіб


Про це повідомляє прес-служба МНС. 16 постраждалих перебувають у лікарнях. Під завалами, ймовірно, перебувають ще десять людей, у тому числі двоє дітей. Тим часом на місці вибуху газу в житловому будинку в Дніпропетровську призупинили аварійно-пошукові роботи. Як заявив сьогодні міністр регіонального розвитку Володимир Яцуба, існує загроза обвалення однієї зі стін або ж усієї споруди. За версією прокуратури, причиною вибуху у житловому будинку в Дніпропетровську стала зношеність обладнання на газорозподільному пункті. Сьогодні в Україні оголошена жалоба за загиблими.


Про це повідомляє прес-служба МНС.

16 постраждалих перебувають у лікарнях. Під завалами, ймовірно, перебувають ще десять людей, у тому числі двоє дітей.

Тим часом на місці вибуху газу в житловому будинку в Дніпропетровську призупинили аварійно-пошукові роботи.

Як заявив сьогодні міністр регіонального розвитку Володимир Яцуба, існує загроза обвалення однієї зі стін або ж усієї споруди.

«Експерти перевіряють стан стінки. Кран змонтований, але необхідно визначити, чи можна знімати верхню частину даху, яка поки що зв’язує конструкції. Роботи всі організовані, техніки достатньо», – заявив міністр регіонального розвитку.

Рятувальні роботи мають відновити пізніше сьогодні.

Вибух газу в Дніпропетровську стався минулої суботи.

Сьогодні в Україні оголошена жалоба за загиблими.

За версією прокуратури, причиною вибуху у житловому будинку в Дніпропетровську стала зношеність обладнання на газорозподільному пункті. Правоохоронці затримали посадовців компанії «Дніпрогаз» за підозрою у службовому недбальстві.

Матеріали до теми:

• ФОТОГАЛЕРЕЯ: Зруйнований будинок, зруйновані життя. Трагедія в Дніпрпетровську.

• Газовий вибух у в Дніпропетровську стався з недбальства «Дніпрогазу» • Тіло вже 15-ї жертви (дитини) виявили рятувальники на місці вибуху побутового газу в Дніпропетровську • Вибух у Дніпропетровську: зумисні дії чи недбальство? • ГАЗОВА АВАРІЯ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ!!! За останній час Дніпропетровська трагедія - не перша в Україні.
XS
SM
MD
LG