Доступність посилання

ТОП новини

Шансів знайти живих людей під завалами будинку в Дніпропетровську майже не залишилось


За даними обласної міліції, внаслідок трагедії загинули 17 осіб, ще 6 людей, ймовірно, перебувають під завалами. На лікуванні залишаються 17 постраждалих.


Про це заявив у середу представник державного підприємства «Мобільний рятувальний центр МНС» Анатолій Корнєв: «Це була об’ємна вибухова хвиля всередині, тому просто неможливо, щоб хтось залишився живим. Підвал ми обстежили, порожнини перевірили. Де можна, ще в перші дні, все обійшли, всіх людей, що були, ми підняли».

За даними обласної міліції, внаслідок трагедії загинули 17 осіб, ще 6 людей, ймовірно, перебувають під завалами. На лікуванні залишаються 17 постраждалих.

Президент України від час поїздки до Дніпропетровська розкритикував дії посадовців «Дніпрогазу».

«Дивна обставина, коли до сьогоднішнього дня жоден акціонер міськгазу не запропонував ні кооперативу, ні державній комісії, ні будь-якому інституту будь-яку допомогу. Це жахає. Ці люди не відчувають своєї моральної відповідальності, професійної відповідальності. Кримінальну відповідальність ми навчимо їх відчувати», – заявив у середу Віктор Ющенко.

Правоохоронці затримали трьох посадовців компанії «Дніпрогаз», яких підозрюють у службовому недбальстві.

Вибух газу в Дніпропетровську минулої суботи зруйнував під’їзд житлового будинку, зазнали пошкоджень будівлі навколо.

Президент Віктор Ющенко заявив, що відшкодовувати збитки постраждалим від вибуху в Дніпропетровську будуть за схемою, яку оберуть самі люди.

За словами Президента, пропозиція влади – створити кооператив мешканців і розпочати коштом держави зводити новий будинок.

«Захочуть вони цю модель, підтримають – ми будемо з кожним тримати тісний зв’язок для того, щоб забезпечити ці послуги по компенсації житла. Це надзвичайно важливо», – сказав Віктор Ющенко.

Матеріали до теми:

• ФОТОГАЛЕРЕЯ: Зруйнований будинок, зруйновані життя. Трагедія в Дніпрпетровську.

• Кількість жертв трагедії в Дніпропетровську зросла до 17 осіб • Газовий вибух у в Дніпропетровську стався з недбальства «Дніпрогазу» • Тіло вже 15-ї жертви (дитини) виявили рятувальники на місці вибуху побутового газу в Дніпропетровську • Вибух у Дніпропетровську: зумисні дії чи недбальство? • ГАЗОВА АВАРІЯ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ!!! За останній час Дніпропетровська трагедія - не перша в Україні.
XS
SM
MD
LG