Доступність посилання

ТОП новини

На луганській шахті «Білоріченська» через пожежу евакуювали гірників, а вчора на шахті «Абрис» загинули дві особи


Як повідомила Радіо Свобода Ольга Негребецька, речниця Луганського теруправління Держгірпромнагляду, на поверхню вивели всіх 356 людей. Жертв немає, двоє гірників звернулися по медичну допомогу. За попередніми даними, пожежа на шахті сталася через самозаймання вугілля. Задимлення виявили в першому східному конвеєрному штреку на горизонті 725 метрів. Вчора на Луганщині стався обвал на шахті «Абрис». Двоє гірників загинули, одного вдалося врятувати.


Як повідомила Радіо Свобода Ольга Негребецька, речниця Луганського теруправління Держгірпромнагляду, на поверхню вивели всіх 356 людей.

Жертв немає, двоє гірників звернулися по медичну допомогу.

За попередніми даними, пожежа на шахті сталася через самозаймання вугілля.

Задимлення виявили в першому східному конвеєрному штреку на горизонті 725 метрів о 9:40.

На даний момент місце задимлення локалізоване, тривають роботи з ліквідації наслідків інциденту. По закінченні цих робіт підприємство відновить вуглевидобуток.

Вчора на Луганщині стався обвал на шахті «Абрис». Двоє гірників загинули, одного вдалося врятувати. А через вибух на шахті імені Засядька в Донецьку тиждень тому загинули 100 шахтарів.

Матеріали до теми:

• Що робити з вугільною промисловістю? • Вугільна трагедія • Копальня-вбивця імені Засядька • Вiктор Ющенко: Трагедiя в Донецьку є викликом усiй державнiй владі, а не лише вугiльнiй промисловості • Ціна українського вугілля – друге місце в світі за смертністю на шахтах
XS
SM
MD
LG