Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович став прем’єром «опозиційного уряду»


Таке рішення було ухвалене в п’ятницю на засіданні цього уряду.


Таке рішення було ухвалене в п’ятницю на засіданні цього уряду.

Міністром фінансів обраний Микола Азаров, міністром економіки – Ірина Акімова, міністром оборони – Олександр Кузьмук, міністром внутрішніх справ – Микола Джига, міністром палива і енергетики – Юрій Бойко, міністром вугільної промисловості – Сергій Тулуб, міністром транспорту і зв''язку – Василь Козак, міністром праці та соціальної політики – Михайло Папієв, міністром освіти і науки – Дмитро Табачник, міністром закордонних справ – Костянтин Грищенко, міністром юстиції – Олександр Лавринович, міністром охорони навколишнього середовища – Анатолій Толстоухов, міністром сільського господарства – Віктор Слаута, міністром з питань житлово-комунального господарства – Олександр Попов, міністром у справах молоді і сім''ї – Віктор Корж, міністром промисловості – Анатолій Кінах, міністром з питань надзвичайних ситуацій – Нестор Шуфрич, міністром будівництва і регіонального розвитку – Володимир Яцуба.

Головою Нацбанку став Сергій Льовочкін, головою Державної податкової адміністрації – Інна Богословська.

Вакантними залишаються посади мiнiстра культури, мiнiстра охорони здоров''я, глав СБУ i Митної служби. У прес-службi «опозиційного уряду» наголосили, що вакансiї збережено для iнших учасникiв опозицiї.

Голова «опозиційного МНС» Нестор Шуфрич заявив: «Ми будемо мати можливість говорити суспільству про те, що відбувається у владі. Крім того, я хочу нагадати про те, що ми є народними депутатами, і можемо законодавчо впливати на роботу системи влади в Україні в цілому. І, безумовно, принцип, яким жила, на жаль, попередня опозиція, чим гірше для країни, тим краще для опозиції ми сповідувати не будемо».

Раніше Партія регіонів заявляла про намір сформувати «тіньовий уряд» для контролю за Кабінетом Міністрів Юлії Тимошенко.

Матеріали до теми:

• Янукович став «опозиційним Прем’єром»
XS
SM
MD
LG