Доступність посилання

ТОП новини

Президент підтримує мера Києва Леоніда Черновецького, вважає секретар Блоку Віталія Кличка в Київраді


На порядку денному сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів є звіт голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького про вирішення актуальних проблем розвитку Києва. Сам столичний мер напередодні заявив, що не звітуватиме перед урядом, а згоден доповідати з цього питання Президентові України.

Таку думку Олександр Григорович висловив в ефірі Радіо Свобода.

«Ми зверталися до Президента, до вищих органів державної влади з тим, щоб звернути увагу на проблеми, які існують у місті Києві. На жаль, реакції ніякої не було. Дійсно, там назріли питання, які треба було вирішувати. Вони не вирішувалися. І це стимулювало до таких кроків у діяльності голови Києва і його команди», – заявив Григорович.

На порядку денному сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів є звіт голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького про вирішення актуальних проблем розвитку Києва.

Сам столичний мер напередодні заявив, що не звітуватиме перед урядом, а згоден доповідати з цього питання Президентові України.

У листі до Прем’єр-міністра Леонід Черновецький назвав розгляд урядом київських питань «фарсом», який, за його словами, має на меті не встановити істину, а лише виконати політичне замовлення.

Матеріали до теми:

• Черновецький хоче мати союзницю Тимошенко на відстані?
XS
SM
MD
LG