Доступність посилання

ТОП новини

Україна закликає Європейську Комісію утриматися від односторонніх оцінок Плану дій Україна-ЄС – Костянтин Єлісеєв


У четвер Європейська Комісія оприлюднила звіт щодо України.


В інтерв''ю Радіо Свобода заступник міністра закордонних справ України Костянтин Єлісеєв заявив: «У нас сумнівів у тому, що ми успішно виконуємо План дій немає. Але для нас більш достовірним джерелом є спільна оцінка, яка узгоджувалася і не один день. І вона була зроблена 11 березня (на Раді Україна - ЄС). Те, що зараз пропонується це одностороння оцінка зі сторони ЄС. Тому ми такий підхід не вітаємо. І виникає в нас логічне питання – чому нема оцінки як ЄС виконує свої зобов’язання? Це не технічне, це навіть політичне зауваження. Чому нехтується позиція країн-партнерів?»

У четвер Європейська Комісія оприлюднила звіт щодо України. У ньому відзначається поступ з більшості питань. Водночас автори звіту зауважують, що через політичну нестабільність минулого року темпи економічних та структурних реформ в Україні сповільнилися. Також мало що зроблено у справі боротьби з корупцією – вважають у Брюсселі.

Матеріали до теми:

•&nbspЄвропейський Союз задоволений рівнем співпраці з Україною у рамках політики сусідства • Україна може вступити до Євросоюзу і не будучи членом НАТО – Ієн Боуг
XS
SM
MD
LG