Доступність посилання

ТОП новини

Жахливі трагедії на українських дорогах


У Харкові п''яний водій джипа збив шістьох людей, які померли. Серед них - двоє дітей. А поблизу с. Озеряни Дубенського району Рівненської області на регульованому залізничному переїзді сталося зіткнення пасажирського потяга «Київ-Івано-Франківськ» з автомобілем «ВАЗ-210» - 4 загиблих. В аварії, що сталася вночі у селі Заріччя Житомирської області, водій наїхав на пішоходів. Загинули 4 особи. Смертність на дорогах України становить в середньому 10 тисяч осіб на рік. Цю цифру порівнюють з втратами під час активних бойових дій.


У Харкові п''яний водій джипа збив шістьох людей, які померли.

2 травня водій авто виїхав на виділену бордюрним каменем трамвайну зупинку «Червоноармійська», де збив шістьох людей. Після цього «Міцубісі» зіткнувся з автомобілем «Форд».

Серед загиблих - 32-річна жінка та її 12-річний син і п`ятирічна племінниця.

Ще одна жінка, яка перебувала на зупинці, та пасажир автомобіля «Міцубісі» (15-річний син водія) отримали тяжкі тілесні ушкодження і госпіталізовані до лікарні. Водій «Міцубісі» залишився абсолютно неушкодженим.

В суботу, о 1.20 поблизу, с. Озеряни Дубенського району Рівненської області на регульованому залізничному переїзді сталося зіткнення пасажирського потяга «Київ - Івано-Франківськ» з автомобілем «ВАЗ-2105». Як повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 4 особи (водій та пасажири автомобіля).

Скарг щодо отримання травм та погіршення стану здоров`я серед пасажирів потяга не було. Зупинка потяга становила 2 години. Рух інших потягів здійснювався об`їзними коліями.

На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС у Рівненській області.

Під час аварії у селі Заріччя Житомирської області водій наїхав на пішоходів. Загинули 4 особи.

Смертність на дорогах України становить в середньому 10 тисяч осіб на рік. Цю цифру порівнюють з втратами під час активних бойових дій. В Україні число загиблих в дорожньо-транспортних пригодах на 100 тисяч населення складає 18 осіб. Це більше, ніж у будь-якій країні Європейського Союзу. У Норвегії, приміром, це 5 осіб, що в три з половиною рази менше, ніж в Україні.

Матеріали до теми:

• Коли закінчиться «війна» на українських дорогах?
XS
SM
MD
LG