Доступність посилання

ТОП новини

Юлія Тимошенко попередила Віктора Ющенка, що перестане бути його партнером, якщо роботу Кабміну й надалі блокуватимуть


Про це Прем’єр-міністр заявила у вівторок під час зустрічі з виборцями Подільського району столиці, з якими вона зустрілася як лідер виборчого списку БЮТ до Київради.

Про це Прем’єр-міністр заявила у вівторок під час зустрічі з виборцями Подільського району столиці, з якими вона зустрілася як лідер виборчого списку БЮТ до Київради.

«Я сьогодні вперше за останні 4 місяці попередила Президента: якщо так триватиме, я йому – не партнер і не союзник. Тому що ганьбити й принижувати власну країну, економічно знищувати країну – це не методи боротьби за наступні президентські вибори», – сказала Юлія Тимошенко.

Вона нагадала, що при формуванні коаліції демократичних сил у парламенті після виборів 2007 року, вона пообіцяла Вікторові Ющенку, що за умови неперешкоджання роботі уряду, вона готова підтримати його кандидатуру на наступних президентських виборах. «Але зараз потрібно ставити питання жорстко», – заявила Тимошенко.

При цьому вона запевнила виборців у тому, що жодного переформатування коаліції не буде.

«Ніякого переформатування коаліції, щоб ми перейшли на іншу сторону й шукали щастя на тій стороні, яка пограбувала країну, – такого не буде», – наголосила лідер БЮТ.

За словами Юлії Тимошенко, заради цього фракція БЮТ за необхідності має намір використати такий інструмент, як блокування трибуни Верховної Ради.

Матеріали до теми:

• Юлія Тимошенко: блокування роботи парламенту триватиме до розгляду антиінфляційних законів • Президент вважає надуманим і безпрецедентним блокування Верховної Ради представниками коаліції • НУНС вважає неповагою до Президента блокування його виступу Блоком Юлії Тимошенко • Голова Секретаріату Президента поклав відповідальність за «черговий зрив роботи парламенту» на БЮТ • БЮТ блокує трибуну і президію парламенту, Президент так і не виступив
XS
SM
MD
LG