Доступність посилання

ТОП новини

Нові парламентські вибори можливі лише після завершення конституційної реформи, вважає Віктор Янукович


За словами лідера Партії регіонів, перш нiж говорити про будь-якi позачерговi вибори, необхiдно досягти консенсусу в парламентi, «який здатний буде об''єднати 300 депутатiв для того, щоб внести змiни до Конституцiї». Він також заперечив, нiби Партiя регiонiв веде переговори з БЮТ щодо проведення позачергових парламентських виборiв у жовтні цього року.

За словами лідера Партії регіонів, перш нiж говорити про будь-якi позачерговi вибори, необхiдно досягти консенсусу в парламентi, «який здатний буде об''єднати 300 депутатiв для того, щоб внести змiни до Конституцiї».

Вже найближчим часом фракцiя Партiї регiонiв має намір внести до парламенту свiй проект змiн до Конституції. Він, зокрема, передбачатиме можливість проведення всеукраїнського референдуму щодо розпуску парламенту, «якщо вiн буде непрацездатний», а також референдуму щодо проведення імпічменту президенту.

При цьому Віктор Янукович висловив упевненість, що свої проекти конституційних змін внесуть також КПУ та БЮТ. Він також заперечив, нiби Партiя регiонiв веде переговори з БЮТ щодо проведення позачергових парламентських виборiв у жовтні цього року.

«Партiя регiонiв такi переговори нi з ким не веде i не вела. Тому що ми нiколи не займалися полiтичним популiзмом», – заявив Віктор Янукович.
XS
SM
MD
LG