Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів виступає проти зміни керівництва Фонду державного майна України, – заявив в ефірі Радіо Свобода член фракції Юрій Мірошниченко


А представник «Нашої України – Народної самооборони» Олександр Бондар в ефірі Радіо Свобода зазначив, що не розуміє, чому Валентина Семенюк досі очолює Фонд держмайна.

«Я думаю, що зараз питання про зміну керівника Фонду держмайна ставити передчасно. Тому що в умовах, коли йде протистояння, напевно було б недоцільно змінювати керівника Фонду держмайна», – заявив сьогодні в ефірі Радіо Свобода член фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

А представник «Нашої України – Народної самооборони» Олександр Бондар в ефірі Радіо Свобода зазначив, що не розуміє, чому Валентина Семенюк досі очолює Фонд держмайна: «Просто навіть дивно, що вже пройшло більше пів року після виборів у парламент, а представник партії, яка не входить в коаліцію, яка знаходиться в опозиції, має таку впливову посаду в Фонді держмайна України».

Кабінет міністрів призначив виконувачем обов’язків голова Фонду держмайна представника БЮТ Андрія Портнова. Президент України залишив на цій посаді Валентину Семенюк.
XS
SM
MD
LG