Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ вимагає в суді скасувати перейменування блоку «Київський прорив» у «Блок Тимошенко – Київський прорив» на вибори Київради


Відповідний позов Блок Юлії Тимошенко подав ще 1 травня до Окружного адміністративного суду Києва. Про це повідомив юрист БЮТ Володимир Пилипенко. «Мова не йде про зняття блоку з реєстрації, а про повернення назви, яка була на момент реєстрації блоку», – зазначив він. Блок «Київський прорив», зареєстрований для участі у виборах Київської міської ради, був згодом перейменований у «Блок Тимошенко – Київський прорив». 37 партій і блоків зареєстровано на вибори Київради.


Відповідний позов Блок Юлії Тимошенко подав ще 1 травня до Окружного адміністративного суду Києва.

Про це повідомив юрист БЮТ Володимир Пилипенко.

«Мова не йде про зняття блоку з реєстрації, а про повернення назви, яка була на момент реєстрації блоку», – зазначив він.

Блок «Київський прорив», зареєстрований для участі у виборах Київської міської ради, був згодом перейменований у «Блок Тимошенко – Київський прорив».

37 партій і блоків зареєстровано на вибори Київради, у тому числі блок Юлії Тимошенко, лідером якого є Прем''єр-міністр Юлія Тимошенко, і блок «Київський прорив».

Вибори мера Києва й Київради мають відбутися 25 травня.

Матеріали до теми:

• Виборча кампанія в Києві: застосування брудних технологій «зашкалює» • Київський тервиборчком зняв з реєстрації кандидата в мери Києва самовисуванця Василя Бабенюка
XS
SM
MD
LG