Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів: Тимошенко має добровільно піти у відставку


Партiя регiонiв заявляє, що найкраще було б для країни, щоб Юлiя Тимошенко «без зайвого галасу i пiару» подала у вiдставку з посади прем’єра.

Про це йдеться у заявi Партiї регiонiв у вiдповiдь на iнiцiативу БЮТ розглянути в парламентi питання про вiдставку Тимошенко.

«Нова хвиля пiару, яку пiднiмає тепер Тимошенко навколо своєї вiдставки, – нiщо iнше, як чергова спроба привернути до себе увагу з метою манiпулювання громадською думкою. Тимошенко повинна сама, не ховаючись за спину свого спiльника, чесно i вiдкрито заявити про свiй намiр йти у вiдставку», – наголошується в заявi.

Регiонали заявляють, що справжня мета Тимошенко – не вiдставка. «Вона прагне знову збурювати країну на догоду власним амбiцiям i капризам, грати на емоцiях i почуттях людей, щоб якнайдовше триматися в крiслi глави уряду», – йдеться в заявi.

Блок Юлiї Тимошенко наполягає на негайному розглядi проекту постанови про вiдставку Кабiнету Мiнiстрiв, iнiцiйованого Партiєю регiонiв.

Перший віце-прем’єр Олександр Турчинов сьогодні заявив, що фракцiя БЮТ внесла 150 пiдписiв, ініціюючи проведення позачергового засідання парламенту в середу для розгляду цього питання.

Минулої п’ятницi депутат вiд фракцiї Партiї регiонiв Олександр Єфремов зареєстрував у парламентi проект постанови про вiдповiдальнiсть Кабiнету Мiнiстрiв.
XS
SM
MD
LG