Доступність посилання

ТОП новини

Ярема просить Раду дати оцінку діям депутатів-підбурювачів на сході України


Віталій Ярема
Віталій Ярема
Перший віце-прем’єр України Віталій Ярема просить парламент надати оцінку діям тих політиків, які підбурюють сепаратистські дії на сході країни.

На засіданні погоджувальної ради керівників парламентських фракцій і комітетів Ярема звернувся до кандидатів у президенти, окремі з яких, за його словами, замість проведення чесної виборчої кампанії «підбурюють сепаратистів до протистояння».

Як повідомив на засіданні голова парламенту, в.о. президента Олександр Турчинов, однією з головних проблем є те, що формування міліції, інших правоохоронних органів на сході країни відбувалося в ті часи, «коли панував Янукович і його оточення». І сьогодні вони демонструють нездатність захистити громадян, активно протистояти проявам тероризму, сепаратизму.

Водночас він повідомив, що за останні дні відбувається оновлення міліції за рахунок патріотично налаштованих громадян – місцевих жителів.

На сепаратистських мітингах у східних містах України були помічені народні депутати, зокрема, Олег Царьов, Владислав Лук’янов, а також деяку комуністи.
XS
SM
MD
LG