Доступність посилання

ТОП новини

У справі авіакатастрофи у Внукові затримали водія снігоочисника – адвокат


У російській столиці Москві затримали водія снігоприбиральної машини, який, за даними слідчих, винен в аварії приватного літака в аеропорту Внуково. Про це повідомив адвокат Олександр Карабанов.

Внаслідок зіткнення літака зі снігоприбиральною машиною, що сталося минулої ночі, загинули четверо людей, серед них президент французької нафтогазової компанії Тotal Крістоф де Маржері.

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу про порушення правил експлуатації повітряного транспорту і заявив, що в момент трагедії водій снігоприбиральної машини «перебував у стані алкогольного сп’яніння».

Захист затриманого, зі свого боку, стверджує, що він не міг бути п’яним, оскільки не вживає алкоголь через хронічне захворювання серця. Адвокат заявив, що «це можуть підтвердити і родичі, і лікарі».

Крістофу до Маржері було 63 роки, президентом компанії він став у 2010 році.

Президенти Франції і Росії Франсуа Олланд і Володимир Путін висловили співчуття у зв’язку із загибеллю Крістофа де Маржері.

Total – французька нафтогазова компанія, четверта за обсягом видобутку у світі після Royal Dutch Shell, BP і ExxonMobil.

XS
SM
MD
LG